Survivor: Χαμός στον αγώνα Ελλήνων και Τούρκων – Ο Τάκης βρίσκει το άλλο του μισό

Survivor: Χαμός στον αγώνα Ελλήνων και Τούρκων – Ο Τάκης βρίσκει το άλλο του μισό
Survivor All Star Glomex

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει το σήμα για τον φετινό μικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων παικτών στο Survivor All Star, δίνοντας ένα μεγάλο έπαθλο. Δείτε το trailer της Τετάρτης (19/04).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (19/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Χθες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ασυλίας και “έκλεισε” η λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι οποίοι είναι οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μετά από το τελευταίο συμβούλιο, δημιουργούνται εντάσεις στους Μπλε, με αφορμή την υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος έχει έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον καθιερωμένο αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει την εμφάνισή του και δίνει το σήμα: Καλωσήρθατε στον μικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων!”.

Όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν, αφού ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Από τον αγώνα δεν θα λείψει η ανταγωνιστικότητα, αλλά και τα πειράγματα, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκει… το άλλο του μισό! Συγκεκριμένα, ο Ατζούν θα του συστήσει τον αντίστοιχο “Καραγκούνια” των Τούρκων, με τον οποίον έχουν την ίδια ηλικία, αφού είναι και οι δύο 50 ετών, με γκρι μούσια.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (19/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα