Γλυφάδα: Νέα ληστεία από συμμορία σε βάρος 20χρονου

Γλυφάδα: Νέα ληστεία από συμμορία σε βάρος 20χρονου
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Στον εισαγγελέα οδηγούνται τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για ληστεία σε βάρος νεαρού στη Γλυφάδα. Ανάμεσά τους δύο ανήλικοι.

Σε θλιβερή καθημερινότητα έχουν εξελιχθεί τα φαινόμενα βίας και ληστρικών επιδρομών από συμμορίες ανηλίκων και νεαρών που επιτίθενται σε άλλους ανήλικους και νεαρούς στον δρόμο για να τους πάρουν το χαρτζιλίκι τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα με χρήση υπέρμετρης βίας, περισσότερο για να αποδείξουν ο ένας στον άλλον πόσο σκληροί και έτοιμοι για όλα είναι. Ένα φαινόμενο που στα αστυνομικά δελτία έχει πάρει μορφή επιδημίας, χωρίς αντίστοιχο προηγούμενο και πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την κοινωνία και την Πολιτεία.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα αυτή την φορά σε βάρος ενός 20χρονου, επί της οδού Μπουμπουλίνας, στην Γλυφάδα.

Συμμορία τεσσάρων νεαρών και ανηλίκων ηλικίας 16, 17, 18 και 21 ετών, ημεδαποί με καταγωγή από Αίγυπτο, επιτέθηκαν στο θύμα, τον γρονθοκόπησαν και του πήραν το πορτοφόλι του που είχε 80 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Αμέσως μετά την ληστεία, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο, ενώ το θύμα κάλεσε την Αστυνομία. Άντρες της Άμεσης Δράσης που τους αναζητούσαν, τους εντόπισαν, ακινητοποίησαν το όχημα και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Εκεί το θύμα τους αναγνώρισε ανεπιφύλακτα και συνελήφθησαν όλοι για ληστεία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παράνομες πράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα