Σπάτα: Ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς και επιχείρησε να εισβάλει στο Αστυνομικό Τμήμα

Σπάτα: Ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς και επιχείρησε να εισβάλει στο Αστυνομικό Τμήμα
ΕΛ.ΑΣ EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στο σημείο επιτέθηκαν συνολικά εννέα Ρομά εναντίον των αστυνομικών με μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα, ενώ επιχείρησαν να χτυπήσουν με αυτοκίνητο έναν πεζό αστυνομικό-Συνελήφθησαν επί τόπου οι έξι και αναζητούνται άλλοι τρεις που διέφυγαν

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά χθες το βράδυ από ομάδα 9 Ρομά που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του σκοπού του Αστυνομικού Τμήματος Σπατών-Αρτέμιδος οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το Τμήμα και μάλιστα αποπειράθηκαν να εισβάλουν και εντός του κτιρίου.

Οι δράστες σταμάτησαν με τα δύο αυτοκίνητα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, βγήκαν έξω και άρχισαν να πετούν μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, να τους απειλούν και να τους βρίζουν και ήρθαν σε συμπλοκή μαζί τους.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν πέντε από αυτούς και να τους συλλάβουν για απείθεια, αντίσταση, διατάραξη λειτουργίας, απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις έτρεξαν και επιβιβάστηκαν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα και διέφυγαν.

Μάλιστα κατά την διαφυγή τους, ο οδηγός πραγματοποιώντας όπισθεν με ταχύτητα παραλίγο να παρασύρει πεζό αστυνομικό που κατάφερε τελευταία στιγμή να τους αποφύγει.

Περίπου μία ώρα μετά, ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος αντιλήφθηκε όχημα να κινείται ύποπτα ξανά στο σημείο που ήταν το ίδιο με αυτό που νωρίτερα είχαν καταφέρει οι τέσσερις από τους εννέα Ρομά να διαφύγουν, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη ο οδηγός ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις που είχαν πριν διαφύγει. Συνολικά πλέον οι συλλήψεις για το περιστατικό είναι έξι και αναζητούνται οι υπόλοιποι τρεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα