Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Μεγάλες ανατροπές στο επεισόδιο του Survivor All Star την Τρίτη. Αυτή η ομάδα κέρδισε τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ποιοι βγήκαν στον "τάκο".

Πολλές ήταν εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η είσοδος των έξι παικτών στο Survivor All Star και συγκεκριμένα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων, η οποία ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Μάριο Πρίαμο και έλυσαν τις προσωπικές τους διαφορές on camera, έφερε εντάσεις στους παίκτες του reality επιβίωσης που δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστούν άμεσα.

Survivor All Star: Όσα έγιναν στην δεύτερη ασυλία

Σκληρή ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την φορά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες και επικράτησαν απέναντι στους Μπλε, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία των Διασήμων, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Μελίνα Μεταξά, και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή “μάχη”. Νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα ήταν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν την τρίτη ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι καλέστηκαν να αναδείξουν τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ήδη η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στην αποψινή ψηφοφορία από την κάλπη των Διασήμων πρώτη ψηφίστηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ στον “τάκο” βρέθηκε και ο Γιώργος Κορόμι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα