Καιρός: Συννεφιά, υγρασία και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά την Παρασκευή

Καιρός: Συννεφιά, υγρασία και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά την Παρασκευή
Συννεφιά eurokinissi

Αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα το πρωί της Παρασκευής. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Λίγες ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Θεσσαλία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στα βορειοανατολικά μέχρι το μεσημέρι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 3 με 4 και το βράδυ στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 16 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί σε υψηλές τιμές για την εποχή και θα φθάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου..

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι:

  • Στις 24/2/1996 είχαμε χιονόπτωση στα Ιωάννινα.
  • Το 2011 επικράτησε κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά.
  • Το 2006 υπήρξε ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης στη χώρα. Αμμοθύελλες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο. –

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα