My Style Rocks: Το ακριβό σύνολο της Ρέινα “κλώτσησε” στον Κουδουνάρη – “Ντρέπομαι…”

My Style Rocks: Το ακριβό σύνολο της Ρέινα “κλώτσησε” στον Κουδουνάρη – “Ντρέπομαι…”
Glomex

Πολυδάπανο και μακριά από τα δεδομένα ενός μέσου πολίτη το σύνολο που επέλεξε η Ρέινα στο σημερινό My Style Rocks. Αντέδρασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δυσαρεστημένος με το κόστος της στυλιστικής επιλογής της Ρέινα εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks” ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η παίκτρια του show μόδας του ΣΚΑΙ επέλεξε κυριολεκτικά ελάχιστα κομμάτια για το σημερινό concept της, το οποίο ήταν καφές με μια φίλη της σε σκάφος. Το ζητούμενο ωστόσο, ήταν το κόστος τους, το οποίο όπως αποκάλυψε ήταν στα 100 ευρώ.

Όταν βρέθηκε ενώπιον των κριτών, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του σε σχέση με το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή της, ενώ εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το κόστος των στυλιστικών της επιλογών.

“Ωραία τα κομμάτια που φοράς, αλλά δεν περίμενα να δω μία πρόταση προς τον κόσμο που μπορεί να παίρνει 600-700 ευρώ τον μήνα ότι με 100 ευρώ μπορεί να πάρει μόνο ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα φουλάρι. Περίμενα να δω μια πρόταση ολοκληρωμένη… πως μπορεί να κάνει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο λουκ με το ελάχιστο ποσό”, δήλωσε αρχικά ο κριτής.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Το πρώτο task για σήμερα είναι το ολοκληρωμένο λουκ με 100 ευρώ… Ντρέπομαι να πω σε ένα άνθρωπο που παίρνει 600 ευρώ τον μήνα, ότι με 100 ευρώ η επιλογή σου είναι αυτή και δεν μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα