Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το όχημα που παρέσυρε δύο φορές την 21χρονη – “Ελπίζουμε σε ένα θαύμα” λέει η μητέρα της

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το όχημα που παρέσυρε δύο φορές την 21χρονη – “Ελπίζουμε σε ένα θαύμα” λέει η μητέρα της
glomex/ερτ

Με μηχανική υποβοήθηση και σε καταστολή νοσηλεύεται η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. Κοντά στη σύλληψη του δράστη οι αρχές, ταυτοποιήθηκε το όχημα και οι πινακίδες.

Ολοένα και πιο κοντά στον εντοπισμό του δράστη που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι αρχές, ενώ η κατάσταση της κοπέλας που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην ταυτοποίηση του οχήματος και των πινακίδων που αρχικά δεν υπήρχαν στο όχημα, κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Την ίδια ώρα η οικογένεια και φίλοι της νεαρής κοπέλας ταξίδεψαν από την Κρήτη για να βρεθούν κοντά στο πλευρό της.

“Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει”

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα. «Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης, υπογραμμίζοντας ότι την Τρίτη ταξίδεψαν από τα Χανιά για να βρεθούν κοντά της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

Ζει με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή

Από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα.

Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 21χρονη έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στα Χανιά. Με βραδινή πτήση έφθασε στη Θεσσαλονίκη μετά τις 00.00 και μιάμιση ώρα αργότερα ο οδηγός την παρέσυρε στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός χτύπησε την κοπέλα, έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ξανά έκανε πίσω και την πάτησε ξανά ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό, αλλά αυτός διέφυγε.

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα