Ron Jeremy: Ο πρώην πορνοστάρ κρίθηκε ανίκανος να δικαστεί για τους βιασμούς

Ron Jeremy: Ο πρώην πορνοστάρ κρίθηκε ανίκανος να δικαστεί για τους βιασμούς
Ο Ron Jeremy David McNew/Pool Photo via AP

Διανοητικά ανίκανος να δικαστεί για τα σεξουαλικά εγκλήματα που κατηγορείται, κρίθηκε ο Ρον Τζέρεμι. Αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση - συμπεριλαμβανομένων 12 για βιασμό.

Ο Αμερικανός πρώην σταρ ερωτικών ταινιών κρίθηκε διανοητικά ανίκανος να δικαστεί για τα σεξουαλικά εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται. Συγκεκριμένα, ο Ron Jeremy έχει κατηγορηθεί για 34 περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων, με τις 12 εκ των κατηγοριών να αφορούν βιασμούς, σε διάστημα μεγαλύτερο των 20 ετών.

Δικαστής στο Λος Άντζελες δήλωσε την Τρίτη ότι ο Jeremy δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση “μη αναστρέψιμης νευρογνωστικής παρακμής”.

Ο 69χρονος σήμερα Jeremy βρίσκεται στη φυλακή από το 2020 όταν και συνελήφθη και αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του, ενώ όπως είχε δηλώσει “θα καθαρίσει” το όνομά του. Στην τελευταία ακρόαση δεν έδωσε το “παρών”.

Ο κατά κόσμον Ronald Hyatt, που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται τη δεκαετία του ’70, ήταν ευρύτερα γνωστός στον κόσμο της showbiz, με συμμετοχή σε βίντεο κλιπ και ριάλιτι, ενώ ήταν και παραγωγός ταινιών.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο ίδιος είχε επιτεθεί σε 21 γυναίκες, ηλικιών από 15 έως 51 ετών, από το 1996 ως το 2019. Οι επιθέσεις έγιναν σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα στην περιοχή του Λος Άντζελες, αλλά και στο σπίτι του Jeremy.

Η πρώτη κατηγορία εναντίον του ήρθε στο φως το 2020 για να ακολουθήσουν περισσότερες, ενώ το κατηγορητήριο εκδόθηκε λίγο αργότερα, σε μια υπόθεση που μοιάζει με την αντίστοιχη του Harvey Weinstein.

Η δίκη διεκόπη πέρυσι αφού ο δικηγόρος του, Stuart Goldfarb, είπε ότι ο πελάτης του δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κελί του. Οι Los Angeles Times ανέφεραν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Jeremy πάσχει από “σοβαρή άνοια”.

Μετά την τελευταία δικαστική απόφαση, ο δικηγόρος του Jeremy δήλωσε στο AP πως “είναι ατυχές το ότι λόγω της νοητικής του κατάστασης δεν θα μπορέσει να παραστεί στη δίκη για να αποκαταστήσει το όνομά του”. Τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει νέα ακρόαση για να αποφασιστεί για το αν ο 69χρονος θα νοσηλευτεί σε κλινική. Σε περίπτωση καταδίκης του, ο Jeremy θα μπορούσε να τιμωρηθεί με 300 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα