Βίντεο ντοκουμέντο: Ληστής σημάδεψε με όπλο μητέρα και βρέφος σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια

Βίντεο ντοκουμέντο: Ληστής σημάδεψε με όπλο μητέρα και βρέφος σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια
Glomex

Ο ληστής εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή των Λιοσίων και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία μας μητέρας με το βρέφος της, έστρεψε το όπλο του προς το μέρος τους,

Τρομακτικές στιγμές έζησε κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια μια μητέρα με το μωρό της που βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Παραμονή Χριστουγέννων, ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου, απέσπασε τα χρήματα από την ιδιοκτήτρια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Alpha, όταν ο δράστης αντιλαμβάνεται ότι εντός του καταστήματος βρίσκεται μια μητέρα με το μωρό της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο πάνω στο βρέφος, για να πανικοβάλει περισσότερο την υπάλληλο.

“Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;”, δήλωσε φανερά σοκαρισμένη η μητέρα.

“Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό”, είπε η υπάλληλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα