Καιρός: Άστατος καιρός με ανέμους έως 5 μποφόρ

Καιρός: Άστατος καιρός με ανέμους έως 5 μποφόρ
Συννεφιά Eurokinissi

Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα .
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά όπου θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα βόρεια θα σημειωθούν τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 19/4/1984 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
  • Το 2014: Υδροσίφωνας δημιουργήθηκε στην Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα