Το φιλί της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τη Σοφιάνα Σπίνουλα “δεν είναι για ανδρικά βλέμματα”

Το φιλί της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τη Σοφιάνα Σπίνουλα “δεν είναι για ανδρικά βλέμματα”
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Σοφιάνα Σπίνουλα video printscreen / instagram

Το τρυφερό φιλί της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τη Σοφιάνα Σπίνουλα στην πασαρέλα. Δείτε το βίντεο.

Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας (Athens Fashion Week) επέστρεψε για μια ακόμη φορά, με τους σχεδιαστές μόδας να παρουσιάζουν τις συλλογές τους έως και τις 12 Ιουνίου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Σοφιάνα Σπίνουλα αντάλλαξαν ένα όμορφο φιλί κατά τη διάρκεια της κοινής πασαρέλας τους στο Athens Fashion Week.

Η γνωστή τραγουδίστρια και η χορεύτρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», έδωσαν το “παρών” στο fashion show και περπάτησαν μαζί, φορώντας δημιουργίες της Kathy Heyndels.

Στο τέλος του catwalk, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σοφιάνα Σπίνουλα πόζαραν στους φωτογράφους αγκαλιασμένες. Οι δύο γυναίκες, αφού περπάτησαν μαζί, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και έφυγαν χέρι-χέρι!

Το σχετικό βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και έγινε viral, με τις δύο γυναίκες να συγκεντρώνουν εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα ανήρτησε το σχετικό βίντεο, τονίζοντας πως το θέαμα “δεν είναι για ανδρικά βλέμματα”.

Σημειώνεται ότι η Σοφιανα Σπινουλα δηλώνει ανοιχτά λεσβία, έχοντας αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στον ρατσισμό που έχει δεχθεί, λόγω του σεξουαλικού της προσανατολιασμού.

Η σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα