Survivor: Η παραγωγή “ξεγύμνωσε” τον Μαρτίκα – Οι ατάκες που νόμιζε ότι δεν θα παιχτούν

Survivor: Η παραγωγή “ξεγύμνωσε” τον Μαρτίκα – Οι ατάκες που νόμιζε ότι δεν θα παιχτούν
Glomex

Απίστευτο περιστατικό στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να νομίζει ότι έχει τελειώσει την προσωπική του συνέντευξη, όμως η παραγωγή συνέχισε να καταγράφει το... σόου του.

Η εικόνα του Σπύρου Μαρτίκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ήταν ίσως η καλύτερη από αυτές που έχει επιδείξει στις δύο χρονιές που έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά την συντριπτική του επικράτηση στο χθεσινό αγώνισμα ανάμεσα στους Έλληνες και στους Τούρκους παίκτες, το σημερινό επεισόδιο τον βρήκε… απόλυτο κυρίαρχο -στα μάτια του.

Η παραγωγή ωστόσο, είχε διαφορετικά σχέδια για τον παίκτη της Μπλε ομάδας, καθώς δεν δίστασε να δείξει στον “αέρα” ατάκες του Μαρτίκα, τις οποίες ο ίδιος είπε, νομίζοντας ότι έχουν σταματήσει να τον καταγράφουν.

“Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά.

Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει”, είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στην συνέχεια δεν γνώριζε ότι η κάμερα συνέχισε να τον καταγράφει κι είπε με τελείως διαφορετικό στυλ τα εξής: “Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα.

Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μ@@@α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα