Καιρός: Αστάθεια με τοπικές βροχές την Παρασκευή

Καιρός: Αστάθεια με τοπικές βροχές την Παρασκευή
Συννεφιά

Άστατος καιρός την Παρασκευή στα κεντρικά, βόρεια ηπειρωτικά, βροχές θα εκδηλωθούν στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Τοπικές βροχές στα νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα νότια.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί και στο νότιο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 21 με 22 βαθμούς και στην ηπειρωτική χώρα κατά τόπους τους 23 βαθμούς Κελσίου..

Ο καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις:

  • 21/4/2006 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στη Καλαμπάκα
  • Στο Παρίσι στις 21 -4-2007 εκδηλώθηκε σκονοστρόβιλος (Dust Devil)

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα