Οδηγός αγοράς: 5 προϊόντα για ενυδατωμένα και πλούσια μαλλιά

Οδηγός αγοράς: 5 προϊόντα για ενυδατωμένα και πλούσια μαλλιά
Unsplash

'Ολες οι γυναίκες θέλουν να έχουν λαμπερά, πλούσια και περιποιημένα μαλλιά. Η καθεμία έχει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με τον τύπο μαλλιών της, άρα και διαφορετικές ανάγκες στα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιεί.

Με το σωστό, λοιπόν, προϊόν περιποίησης μαλλιών, θα βοηθήσετε τα μαλλιά σας να είναι υγιή και λαμπερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν τοποθετήσετε στο καλάθι αγοράς σας διάφορα μπουκαλάκια, συμβουλευτείτε τον κομμωτή ή δερματολόγο σας για το τι πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σας για να είναι υγιή.

Βρήκαμε τα 5 κορυφαία προϊόντα για να φροντίσετε μόνες σας τα μαλλιά σας στο σπίτι. Ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας ή από την άνεση του καναπέ σας βλέποντας μια ταινία, μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong Finish

Το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong Finish παρέχει δυνατό κράτημα χωρίς κατάλοιπα. Εμπλουτισμένο με λάδι αρκγκάν. Προσδίδει λάμψη και κράτημα διαρκείας. Καταπολεμά το φριζάρισμα και την υγρασία. Εύκολο στη χρήση με 3 ψεκασμούς θα δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

BIOSILK SILK THERAPY ORIGINAL

Το οργανικό μετάξι BIOSILK SILK THERAPY ORIGINAL που προσφέρει βαθιά αναδόμηση,ενυδάτωση και προστασία. Φυσικό οργανικό μετάξι που προσφέρει βαθιά αναδόμηση,ενυδάτωση και προστασία. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Απλώνετε μικρή ποσότητα ομοιόμορφα στα μαλλιά στα μήκη και τις άκρες . Δεν ξεπλένετε.

VOLUME DUST / πούδρα όγκου

Η πούδρα φορμαρίσματος Kyana χαρίζει όγκο και στυλ στα μαλλιά σας, εύκολα και γρήγορα ενώ παραμένει ελαφριά και αόρατη κατά την χρήση της. Προσφέρει δυνατό κράτημα μακράς διαρκείας και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών.

Oblepikha scalp scrub

Η Oblepikha Siberica προσφέρει μια μοναδική θεραπεία για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας. Το εντατικής τριπλής δράσης Oblepikha Siberica scrub καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και εμποδίζει την απώλεια μαλλιών, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στον θύλακα της τρίχας.

CHI Tea Tree Oil Serum

Ο ορός CHI Tea Tree με έλαια, για άμεση ενυδάτωση και θρέψη μαλλιών και τριχωτού. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, χαρίζοντας απαλότητα και ζωντάνια. Χαρίζει λεία, μεταξένια και υγιή μαλλιά. Προστατεύει από τις ακτινοβολίες UV και από τη θερμότητα των συσκευών styling. Ελαφριά φόρμουλα με Tea Tree Oil, Peppermint Oil, Μετάξι και Χαμομήλι. Σύνθεση χωρίς paraben.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα