Γιώργος Πυρπασόπουλος: “Έχω κάνει οντισιόν για το V for Vendetta” – Ο ρόλος του

Γιώργος Πυρπασόπουλος: “Έχω κάνει οντισιόν για το V for Vendetta” – Ο ρόλος του
Γιώργος Πυρπασόπουλος Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσπάθειά του να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, η οποία συνέπεσε με τον ερχομό του παιδιού του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη (24/11) ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος μίλησε για την καριέρα που προσπάθησε να κάνει στο εξωτερικό, για την απώλεια του πατέρα του που συνέπεσε με την απόκτηση του πρώτου του παιδιού, αλλά και για τη γιαγιά του, τη γνωστή ηθοποιό Μαρίκα Νέζερ.

“Κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό αλλά επειδή το έκανα σε μια αρκετά μεγάλη, συνειδητοποίησα ότι αν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα ανοίξει από εδώ και έτσι έχει συμβεί με όλους. Το έκανα για λίγο καιρό στο Λονδίνο. Ήταν δύσκολο, έκανα κάποιες δουλίτσες αλλά ήταν δύσκολο να μπεις στον χώρο. Είχα κάνει οντισιόν για το “V for Vendetta”, θα έπαιζα τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν, ήταν μία δύο σκηνές. Όταν ήταν υποτίθεται μωρό, βρέφος, είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμενος στην γιαγιά του, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είπε ότι έχει κάποιες αναμνήσεις από εκείνην. Έπασχε από παραμορφωτική αρθρίτιδα. Δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν σε ένα κρεβάτι και πονούσε. Μας έδινε χαρτζιλίκι κάθε Κυριακή, είχε μια σακούλα στη ντουλάπα με τη σύνταξή της και μας έδινε κάθε φορά”, είπε.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε, επίσης, για την απώλεια του πατέρα του.” Πρόσφατα έχασα τον μπαμπά μου ο οποίος είχε και ένα μεγάλο αρχείο της γιαγιάς μου, Μαρίκας Νέζερ που θέλει μια αναδιάταξη. Ευτυχώς πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο στον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν αλλά τον τελευταίο του μήνα κατέπεσε λίγο”, ανέφερε.

Συγκινημένος, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος. Εντάξει, όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. Και εκείνος το καταλάβαινε λίγο με έναν τρόπο. Με το μωρό μας χάρηκε πάρα πολύ, χάρηκε τρομερά και ήταν δώρο για εκείνον έτσι όπως ήρθε. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα