Καιρός: Αίθριος την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες μέρες

Καιρός: Αίθριος την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες μέρες
Αίθριος καιρός INTIME NEWS

Διατήρηση του σχεδόν αίθριου και ζεστού καιρού με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Πώς θα είναι την Πρωτοχρονιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες – Τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδAς
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα στα Δωδεκάνησα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα πελάγη νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31-12-2022 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ)

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-01-2023 (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και στα πελάγη τοπικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα