Καιρός: Πρωτοχρονιά με υψηλές θερμοκρασίες – Πώς θα εξελιχθεί μέχρι την Τετάρτη και πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Καιρός: Πρωτοχρονιά με υψηλές θερμοκρασίες – Πώς θα εξελιχθεί μέχρι την Τετάρτη και πότε θα πέσει η θερμοκρασία
Αίθριος καιρός EUROKINISSI

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις την Πρωτοχρονιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις έως την Τετάρτη -Τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή έως και την Τετάρτη -Μικρή πτώση Πέμπτη και Παρασκευή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Οι ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Κυριακή (Πρωτοχρονιά) σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια θα φθάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα πελάγη τοπικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 03-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Από το απόγευμα στα βόρεια οι νεφώσεις βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στην Αθήνα σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου .

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα