Tenoch Huerta: Ο “Namor” του Wakanda Forever κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Tenoch Huerta: Ο  “Namor” του Wakanda Forever κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Μια 31χρονη σαξοφωνίστρια σε tweet της φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Tenoch Huerta και άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν πολλά άλλα θύματά του.

Νέο σκάνδαλο έρχεται να αντιμετωπίσει η Marvel, καθώς σύμφωνα με ισπανόφωνα μέσα ενημέρωσης, ο μεξικανός ηθοποιός Tenoch Huerta, ο οποίος έγινε διεθνώς γνωστός ερμηνεύοντας τον Namor στην ταινία “Black Panther: Wakanda Forever” καταγγέλλεται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της σαξοφωνίστριας María Elena Ríos.

Με αφορμή τη δημοσίευση ενός επεισοδίου Podcast, για την κυκλοφορία του οποίου δεν είχε συναινέσει καθώς δεν είχε πληρωθεί για τη συμμετοχή της, η Rios προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε μια διαμάχη με τους μάνατζερ του Huerta, που τον χαρακτήρισε ως κατά συρροή κακοποιητή (sexual predator).

Ειδικότερα, η 31χρονη μουσικός σε tweet της ανάφερε ότι κλήθηκε να προστατεύεσει την εικόνα του Huerta κατά την προώθηση και την κυκλοφορία της ταινίας “Wakanda Forever”. Όπως είπε, υπεύθυνοι επικοινωνίας την αναζήτησαν σε από τις συναυλίες της, και ζήτησαν να μείνει σιωπηλή για να αποφύγουν τυχόν σκάνδαλο.

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για τη συναισθηματική κακοποίηση και κατάχρηση εξουσίας από έναν κατά συρροή κακοποιητή (sexual predator) που είναι αγαπητός στον κόσμο επειδή υποδύεται έναν χαρακτήρα σε μια ταινία όπως ο TenochHuerta

(Που έχει) γοητευτική εμφάνιση, το μεγάλο χαρακτηριστικό ενός ναρκισσιστή και μια καλή βοήθεια στη θυματοποίηση» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Rios απάντησε επίσης σε σχόλια χρηστών και φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Huerta και ότι υπάρχουν και πολλά άλλα θύματα. Πρόσθεσε ότι δεν βιάζεται να δώσει λεπτομέρειες και άφησε να εννοηθεί ότι αυτές θα δημοσιευτούν σύντομα, καθώς πιθανώς θα εμφανιστούν περισσότερα θύματα.

Αξίζει να προστεθεί ότι στα τέλη Μαρτίου, συνελήφθη ο ηθοποιός Jonathan Majors στη Νέα Υόρκη για την επίθεση και κακοποίηση της συντρόφου του, υπόθεση η οποία διερευνάται από τις αμερικανικές αρχές. Ο Majors έχει υπογράψει συμβόλαιο για πολλαπλές εμφανίσεις σε ταινίες και σειρές του MCU, ερμηνεύοντας τον Kang τον Κατακτητή, τον νέο μεγάλο “κακό” του franchise μετά τον Thanos.

Φαίνεται ότι οι τελευταίες επιλογές της Marvels για τους “villains” της να μην πηγαίνουν τόσο καλά…

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα