My Style Rocks: Καραβάτου σε Νικόλ – “Σε είδε η μανούλα σου να βγαίνεις έτσι από το σπίτι;”

My Style Rocks: Καραβάτου σε Νικόλ – “Σε είδε η μανούλα σου να βγαίνεις έτσι από το σπίτι;”
Νικόλ Δεσποτοπούλου glomex

Ανάμεικτα σχόλια απέσπασε η στιλιστική επιλογή της Νικόλ Δεσποτοπούλου στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης. Η απορία της Κατερίνας Καραβάτου και η αποστομωτική απάντηση της παίκτριας.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το My Style Rocks, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις διαγωνιζόμενες να βάζουν τα δυνατά τους για το καλύτερο στυλ.

Η σημερινή εμφάνιση της Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία σύμφωνα με το concept που παρουσίασε θα πήγαινε σε αγώνες αυτοκινήτων με το αγόρι της επιλέγοντας να φορέσει μία εφαρμοστή φόρμα που τόνιζε τις αναλογίες της, άφησε με το στόμα ανοιχτό την παρουσιάστρια του show μόδας, Κατερίνα Καραβάτου η οποία ρώτησε την παίκτρια αν την είδε η μητέρα της πριν φύγει από το σπίτι ντυμένη με αυτό το σύνολο.

Η παίκτρια απάντησε πως η μητέρα της δεν προλαβαίνει να τη δει για να κάνει στη συνέχεια ένα αποστομωτικό σχόλιο, πως αν η παρουσιάστρια εννοούσε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι σέξι, τότε η μητέρα της την έχει δει… πολύ χειρότερα!

Η εμφάνιση της Νικόλ Δεσποτοπούλου:

Νικόλ Δεσποτοπούλου

Ηλικία: 25 ετών

Επάγγελμα: Influencer, διαφημίσεις

Νικόλ Δεσποτοπούλου SKAI

Η Νικόλ έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο αλλά και την Κρήτη και ζει στην Πάρνηθα. Έχει κάνει σεμινάρια μακιγιάζ, έχει σπουδάσει αισθητική και είναι από τις πρώτες influencers στην Ελλάδα. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτοσαρκάζεται λέγοντας «δεν έχω δικό μου στυλ». Έχει περισσότερα από 400 ζευγάρια παπούτσια. Δέχεται την κριτική σε ευγενικά πλαίσια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανταγωνιστική. Στο My style rocks έρχεται γιατί θεωρεί πως θα την βοηθήσει στην δουλειά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα