Eurovision 2023: Αναπάντεχη επιστροφή στο διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια

Eurovision 2023: Αναπάντεχη επιστροφή στο διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια
Instagram/@eurovision

Επιστροφή "έκπληξη" στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ποια τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή για να διεκδικήσει τη νίκη.

Προ των πυλών βρίσκεται ο 67ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, με τις 37 διαγωνιζόμενες χώρες να βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα τους εκπροσωπήσουν στο Λίβερπουλ της Αγγλίας τον ερχόμενο Μάιο.

Με τους παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού να έχουν ήδη ανακοινωθεί και το παράδοξο της χώρας που θα συμμετάσχει με νέο όνομα, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη μεγάλη και αναπάντεχη επιστροφή προηγούμενης νικήτριας, 11 χρόνια μετά τη συμμετοχή της.

Ο λόγος για τη Lorine Talhaoui (γνωστή ως Loreen), η νίκη της οποίας το 2012 έφερε έναν αέρα ανανέωσης στην μέχρι τότε μουσική και καλλιτεχνική όψη του διαγωνισμού.

Η Lorren με το τραγούδι “Euphoria” κατάφερε μια σαρωτική νίκη με 372 βαθμούς, ενώ ανανεώθηκε και το ενδιαφέρον γύρω από τον διαγωνισμό.

Μετά από 11 χρόνια, η Loreen θα επιστρέψει στη σκηνή, αφού συμμετέχει στον Εθνικό Τελικό της Σουηδίας. Το τραγούδι της με τίτλο “Tattoo” διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας και παρ’ ότι δεν έχει επιλεγεί ακόμη, βρίσκεται ήδη στην κορυφή των στοιχημάτων για νίκη στη φετινή Eurovision.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα