Γαλλία: Η επίσκεψη του Μακρόν σε μπυραρία έφερε κατάρρευση στη βαθμολογία της επιχείρησης

Γαλλία: Η επίσκεψη του Μακρόν σε μπυραρία έφερε κατάρρευση στη βαθμολογία της επιχείρησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν AP

Ακόμα και μία ολιγόλεπτη παρουσία του Εμανουέλ Μακρόν σε κατάστημα μπορεί να έχει πλέον ανυπολόγιστες συνέπειες. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

H δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν δεν βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τους τελευταίους μήνες. Με τη Γαλλία να συγκλονίζεται από συνεχείς διαδηλώσεις και απεργίες για το συνταξιοδοτικό, ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση πολιτικά.

Είναι δε τέτοια η αποστροφή για το πρόσωπό του σε τμήματα του πληθυσμού που ακόμα και μία απλή επίσκεψή του σε ένα μαγαζί μπορεί να δημιουργήσει τρομακτικά “απόνερα”.

Την Πέμπτη ο Μακρόν και η συνοδεία του αποφάσαι να σταματήσουν σε μία μπυραρία κοντά στο Μονπελιέ για να πιουν μια μπύρα. Το όνομα του καταστήματος έγινε αστραπιαία γνωστό και οι βαθμολογίες του στο google έπιασαν πάτο! Από το 5 στα 5, έφτασαν στο 1,6 στα 5.

Μερικά από τα σχόλια ήταν βιτριολικά: “Τύραννοι της Γαλλίας φάνηκαν στο μαγαζί σας” ή “υπήρχε πολύς θόρυβος από τα τηγάνια” (συνηθίζεται τις τελευταίες ημέρες οι Γάλλοι διαδηλωτές να κρατούν κατσαρολικά στα χέρια τους).

Σερβιτόρος που εργάζεται στο εν λόγω κατάστημα εξέφρασε την έκπληξή του: “Δεν είχαμε ιδέα ότι θα ερχόταν ο πρόεδρος. Και φυσικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε όχι. Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα”.

Υπήρξαν πάντως και άλλοι χρήστες,που είχαν επισκεφθεί στο παρελθόν το κατάστημα, που επιχείρησαν να το στηρίξουν ανεβάζοντας τις βαθμολογίες τους. “Δίνω όλη την υποστήριξή μου γιατί αυτή η επιχείρηση δεν αξίζει αυτή την αδυσώπητη συμπεριφορά” έγραψε κάποιος από τους χρήστες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα