Τσίπρας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα – Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό”

Τσίπρας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα – Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό”
Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη Eurokinissi

Στα Ζωνιανά βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/06) ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα μάχης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δεύτερου γύρου των εθνικών εκλογών.

Ομιλία στα Ζωνιανά πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (12/06) ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε για το κόμμα ότι “δεν είναι φωτοβολίδα ήρθε για να μείνει και ό,τι και να γίνει”, ενώ επεσήμανε ότι “θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο”.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στην ανάγκη το κόμμα να επανέλθει στη “διακυβέρνηση του τόπου, κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης”.

Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα ήταν το Μπραχίμο, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σταύρου Καλλέργη. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής.

Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη Eurokinissi

Όπως γράφει η ΕΡΤ, τελευταίος σταθμός του Αλέξη Τσίπρα είναι τα Ανώγεια, όπου πραγματοποίησε ομιλία, στην κατάμεστη πλατεία.

“Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να μην έχει αντίπαλο”, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την κοινωνία.

Τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύουν οι Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιώς και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο Ανδρέας Ξανθός, Χρυσούλα Μανουσάκη και Βαρβάρα Κιαγιά καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Θοδωρής Δουλουμπέκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα