Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με ομίχλες το πρωί

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με ομίχλες το πρωί
Παροδικές νεφώσεις Eurokinissi

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 4 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα πελάγη σταδιακά βορείων διευθύνσεων 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Η ορατότητα το πρωί και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…

σαν σήμερα στις 31/12/1999 είχαμε χιονοπτώσεις στις πόλεις της Δ. Μακεδονίας.

— Το 2000 ισχυρές καταιγίδες στην Κεφαλονιά.

— Το 2008 είχαμε -18°C ελάχιστη θερμοκρασία στην Πτολεμαΐδα.

— Το 2014 οι χιονοπτώσεις στα κεντρικά συνεχίζονται με μειωμένη ένταση. Ολικός παγετός παρατηρείται ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Θυελλώδεις βοριάδες σε Ιωάννινα και Κάρυστο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα