Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της – Τη χτυπούσε έξω από το σχολείο του παιδιού τους

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της – Τη χτυπούσε έξω από το σχολείο του παιδιού τους
Ξυλοδαρμός γυναίκας Getty Images/iStockphoto

Επί πέντε ημέρες νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Πάτρας γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Ακόμα ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού και ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες, αυτή τη φορά στην Πάτρα, με θύμα τη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Συγκεκεριμένα, η γυναίκα έφθασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να καταγγείλλει το περιστατικό που της συνέβη, προ ημερών, και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε -με άλλες μητέρες- να το πάρει, αλλά και δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή», όπως λέει η ίδια.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν πως ο άνδρας, άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να τη βρίζει χυδαία.

Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν τόσο σοβαρά που η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε ημέρες σε Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ωστόσο ο κακοποιητής είχε ήδη καταφέρει στην πρώην σύντροφό του πολλά χτυπήματα. Μάλιστα, η γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος και ούρλιαζε από τους πόνους, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να τη χτυπά. Μητέρες μαθητών έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίσθηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Η γυναίκα αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο βρέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ έχει ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του άνδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα