Survivor All Star: Αιχμές από τον Μαρτίκα για την Σταυρούλα – “Μια πανούργα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα”

Survivor All Star: Αιχμές από τον Μαρτίκα για την Σταυρούλα – “Μια πανούργα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα”
Ο Σπύρος Μαρτίκας glomex

Αναταραχή έφερε στις ομάδες του Survivor All Star το πρωταπριλιάτικο αστείο που αφορούσε τον Σάκη Κατσούλη. Τα αιχμηρά σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για τις ψήφους της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το Survivor All Star με ένα καινούργιο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (03/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Λιανού, φαίνεται να επηρέασε τους παίκτες, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, εντύπωση φαίνεται να έκανε στον Σπύρο Μαρτίκα η επιλογή του Γιώργου Μπάρτζη και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να ψηφίσουν την Σταυρούλα για να έρθει στην ομάδα τους και όχι τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σπύρος, κατά τις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor All Star, σχολίασε την επιλογή των παικτών, ενώ χαρακτήρισε “πανούργα” την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί θα άφηνες ακέφαλη την κόκκινη ομάδα. Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί η Μαριαλένα θα έχανε το στήριγμά της για να φέρνει νίκες. Δε καταλαβαίνω ότι δυο παίκτες επέλεξαν τη Σταυρούλα. Ο Νίκος, είναι πολύ κοντά με τη Σταυρούλα και σαφώς την επέλεξε γιατί θα τη χρειαζόταν για στήριγμα για την πορεία του στο παιχνίδι και θα την ήθελε κοντά του. Μια πανούργα Σταυρούλα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα.

Από την άλλη, ο Μάριος δεν ήθελε τον Σάκη. Γιατί να μη θέλει τον Σάκη στην ομάδα μας ο Μάριος; Γιατί να μη θέλει να νικάει και να παίρνει πόντους η ομάδα μας;” είπε ο Σπυρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα