Καιρός: Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά τη Δευτέρα

Καιρός: Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά τη Δευτέρα
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Διατηρείται σχεδόν αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Τη Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.


Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια θα φθάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 2/1/1897 είχαμε φονική πλημμύρα στην Αιγιαλεία.
  • Το 1953 Θυελλώδεις νοτιάδες 11 μποφόρ σάρωσαν όλη τη χώρα.
  • Το 1995 επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, με 25°C στη Λαμία.
  • Το 2010 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Άστρος Κυνουρίας.
  • Το 2014 ισχυρές καταιγίδες στη Ρόδο προκάλεσαν προβλήματα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα