Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών – Καθυστερήσεις στη Μεσογείων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών – Καθυστερήσεις στη Μεσογείων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αυξημένη κίνηση και σήμερα σε κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Προβλήματα στη Λεωφ. Αθηνών λόγω αγώνα δρόμου. Πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Οπλισμένοι με αρκετή υπομονή πρέπει να είναι και σήμερα, Πέμπτη (24/11) οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης καθώς σε πολλούς από αυτούς παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, για ακόμη μια ημέρα και τα δύο ρεύματα της Λεωφ. Κηφισού είναι “στα κόκκινα” με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στην άνοδο από την Αχαρνών έως τη Φιλαδέλφεια και στο ρεύμα της καθόδου από την Αχαρνών έως την έξοδο Περιστερίου.

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι οδηγοί κινούνται στη Λεωφ. Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το Παλατάκι μέχρι την περιφεριακή οδό Αιγάλεω, διότι είναι σε εξέλιξη ο 7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος αγώνας δρόμου, ενώ μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφ. Μεσογείων από τον Χολαργό προς την Αθήνα. Σημειώνεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στο σημείο καθώς πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από τη γέφυρα Κατεχάκη και παρασύρθηκε από δύο Ι.Χ.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Πέτρου Ράλλη από τη Θηβών έως τον Κηφισό προς Αθήνα, ενώ καθυστερήσεις θα συναντήσουν όσοι οδηγοί κινούνται στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου και στο ρεύμα ανόδου της Λεωφ. Συγγρού από Άγιο Σώστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα