Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη κουκουλοφόρων που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα – Σύλληψη on camera

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη κουκουλοφόρων που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα –  Σύλληψη on camera

Θρίλερ με καταδίωξη υπόπτων στη Θεσσαλονίκη, η οποία μεταδόθηκε live από την ΕΡΤ. Ανέβηκαν σε εκκλησία και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα. Συνελήφθησαν και οι δύο.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η καταδίωξη δύο υπόπτων για φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/05) σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι δυο κουκουλοφόροι ύποπτοι, που φέρονται ότι διέρρηξαν και έβαλαν τη φωτιά στο κατάστημα στην περιοχή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη, ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και είχαν ταμπουρωθεί. Οι φερόμενοι ως δράστες πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα, πετούσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο, ενώ τους ζητούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο για να κατέβουν.

Δείτε βίντεο με την live καταδίωξη:

Κάμερα της ΕΡΤ3 μαζί με την ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, Λία Χριστάρα, βρίσκονταν στο σημείο και παρακολουθούσαν την καταδίωξη που ήταν σε εξέλιξη, μεταδίδοντας live.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα, προσπάθησαν να τους συλλάβουν, ωστόσο, οι ύποπτοι διέφυγαν. Στη συνέχεια, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν στο έδαφος τον έναν εκ των δύο, με τη σύλληψή να καταγράφεται on camera.

Ο δεύτερος είχε ταμπουρωθεί μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και, έπειτα από διαπραγματεύσεις, παραδόθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ελέγχεται κατά πόσο συνδέονται τα δύο περιστατικά, καθώς οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί όταν μετέβησαν στο σημείο οι αρχές. Ο πρώτος νεαρός που συνελήφθη φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση και πως ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι.

Η σύλληψη του ενός υπόπτου:

Η παράδοση του δεύτερου:

Η φωτιά κατασβέσθηκε χάρη στη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστών, οι οποίοι χρειάστηκε να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα, ώστε να προλάβουν τη φωτιά προτού επεκταθεί. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα