Στεφανία Γουλιώτη: Η βία στις σχέσεις της, η ψυχοθεραπεία και ο ρόλος της πλούσιας τοξικής στο “Maestro”

Στεφανία Γουλιώτη: Η βία στις σχέσεις της, η ψυχοθεραπεία και ο ρόλος της πλούσιας τοξικής στο “Maestro”
Στεφανία Γουλιώτη glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απώλεια που τη "σημάδεψε", τα παιδικά χρόνια, την ψυχανάλυση και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ κάθισε η Στεφανία Γουλιώτη και αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η ίδια θυμήθηκε την παιδική της ηλικία και τα σχολικά χρόνια όταν σε ηλικία 11 ετών βίωσε για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο της απώλειας, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρώτο της αγόρι κάτι που τη στιγμάτισε και άλλαξε την κοσμοθεωρία της. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα το γεγονός ότι μετά από αυτό δεν ήθελε να πάει σε μεικτό σχολείο αλλά θηλέων για να μη βιώσει ξανά κάποια απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου.

Κάνοντας τη δική της ψυχανάλυση, η Στεφανία Γουλιώτη εξήγησε γιατί ως μικρότερη έπαιρνε τον ρόλο του πατέρα της που ήταν ναυτικός και απουσίαζε συχνά, εξηγώντας πως το ότι ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς της την έκανε να αποκτήσει δύναμη και αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα την έκανε να μην εμπιστεύεται τις πιο αδύναμες πλευρές της, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους.

Μιλώντας για τον ρόλο της ψυχανάλυσης στη ζωή της, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως ξεκίνησε να πηγαίνει όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε βία αλλά και συγκεκριμένα μοτίβα στις σχέσεις της, που τα ανακάλυψε αργότερα.

“Πια τα ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο χαρούμενος”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Έλεγα μα εμείς στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ, τι γίνεται, γιατί αναζητώ αυτή τη βία; πώς έρχεται αυτή η οξύτητα στις σχέσεις; Πόσο drama queen είμαι τελικά; Βία, λεκτική και στις αντιδράσεις τις απόλυτες. Είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο, ή στο φουλ ή στο τίποτα, τι είναι αυτή η υπερβολή; Γιατί είμαι έτσι;”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο “Maestro” και στην επιτυχία που σημειώνει η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη εντός και εκτός συνόρων, απαντώντας σε ερωτήματα και δίνοντας μικρά spoilers για τον δεύτερο κύκλο.

Με το φινάλε του πρώτου κύκλου να ολοκληρώνεται με την “Αλεξάνδρα” να είναι έγκυος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα χάσει κι άλλο παιδί, όπως είχαμε δει στα επεισόδια του πρώτου κύκλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “έχει κάνει μια τρέλα ο Χριστόφορος στο πώς θα γεννήσω, δεν θα σας το πω όμως“.

Μιλώντας για τον ρόλο της στον β’ κύκλο, η ίδια αποκάλυψε πως θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς, τους οποίους καλείται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να “ξεδιπλώσει” στα νέα οκτώ επεισόδια του νέου κύκλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα