Μυτιλήνη: Εγκαύματα στο 45% της επιφάνειας του σώματός του φέρει ο 58χρονος – Συγκλονίζει η αδερφή του

Μυτιλήνη: Εγκαύματα στο 45% της επιφάνειας του σώματός του φέρει ο 58χρονος – Συγκλονίζει η αδερφή του
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ eurokinissi

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 58χρονος που έλουσε με βενζίνη η σύζυγος του. Φέρει πολλαπλά εγαύματα ενώ παρουσίασε και δυσκολία στην αναπνοή.

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ο 58χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη τον οποίο περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό η σύζυγός του.

Η μεταφορά του άνδρα στη Θεσσαλονίκη έγινε το βράδυ της Πέμπτης (20/4) με C130. Το θύμα φέρει τραύματα πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού, στο επάνω μέρος του σώματός του, ενώ τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματός του, καθώς βρίσκονται σε λαιμό, θώρακα, πλάτη, πόδια.

Επιπλέον παρουσιάζει και δυσκολία στην αναπνοή, για αυτό μάλιστα εισήχθη σε ΜΕΘ.

Η σύζυγός του συνελήφθη και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook της αδερφής του 58χρονου η οποία αναφέρεται στις απώλειες των δύο παιδιών του, και προσεύχεται να γίνει καλά.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδα τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

Το χρονικό της υπόθεσης

Καθώς το ζευγάρι έκανε ετοιμασίες για να ανοίξουν το κατάστημά τους το βράδυ και ετοίμαζε τα κάρβουνα ο 58χρονος σύζυγός, το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και η 49χρονη γυναίκα του άρπαξε το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για να ανάψουν τα κάρβουνα, τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα έχει υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός τους και καθώς η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, αναμένεται να μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης σε νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στην Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγός του συνελήφθη και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2023) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η συλληφθείσα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ημεδαπό σύζυγό της, σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που διατηρεί ο τελευταίος στη Μυτιλήνη, περιέλουσε αυτόν με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του.»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα