Σασμός: Θρήνος στο Twitter για τον ματωμένο γάμο Αντώνη – Μαρίνας, “υπόκλιση” στην Πρωτόπαππα

Σασμός: Θρήνος στο Twitter για τον ματωμένο γάμο Αντώνη – Μαρίνας, “υπόκλιση” στην Πρωτόπαππα
Σασμός Alpha Tv

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές του "Σασμού" ο πυροβολισμός του Αντώνη την ώρα του γάμου του με την Μαρίνα. "Πλάνταξε" το Twitter με το νέο χτύπημα της μοίρας, ενώ αποθέωσε τους πρωταγωνιστές.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Το βράδυ της Δευτέρας(13/03) οι φανς της σειράς παρακολούθησαν ένα πολύ συγκλονιστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη και την Μαρίνα, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Twitter.

Σασμός Alpha Tv

Οι δυο τους ανέβηκαν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, ο Ευθύμης είχε στήσει μια θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Εκείνος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και μπήκε μπροστά από την σύζυγό του για να τη σώσει, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι η σφαίρα. Ο Αντώνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η Μαρίνα κατέρρευσε με το νέο χτύπημα της μοίρας…

Σασμός: Η στιγμή του πυροβολισμού του Αντώνη

Ο πυροβολισμός του Αντώνη, το ματωμένο νυφικό της Μαρίνας και το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ζήσουν τον έρωτά τους ευτυχισμένοι, “τσάκισαν” τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την ίδια στιγμή αποθέωσαν τον Δημήτρη Ήμελλο και την Μαρία Πρωτόπαππα για τις ερμηνείες τους.

Σασμός: Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα