Γιώργος Μαργαρίτης: Η συγκίνηση μιλώντας για τον πατέρα του – Τα δάκρυα στο πλατό της ΕΡΤ

Γιώργος Μαργαρίτης: Η συγκίνηση μιλώντας για τον πατέρα του – Τα δάκρυα στο πλατό της ΕΡΤ
Γιώργος Μαργαρίτης glomex

Συγκινημένος ο Γιώργος Μαργαρίτης μιλώντας για τα παιδιά που δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Η αναφορά στον πατέρα του και η εξομολόγηση για την απώλεια.

Τον Γιώργο Μαργαρίτη υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04) στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων στον αέρα της ΕΡΤ, τον λόγο που στα δύσκολα φωνάζει “πατέρα” αντί για “μάνα”, λέγοντας πως ο πατέρας του έμεινε ορφανός από πατέρα πριν ακόμα γεννηθεί, κάτι που τού είχε στοιχίσει πολύ.

Ο ίδιος στη συνέχεια αποκάλυψε τη φράση που επαναλάμβανε ο πατέρας του στον ίδιο και τα υπόλοιπα αδέρφια του, υπενθυμίζοντάς τους πόσο τυχεροί πρέπει να αισθάνονται που ο πατέρας τους ζει ακόμα.

“Μάς έλεγε ‘παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, καταλαβαίνετε;’. Δεν καταλαβαίναμε γιατί το λέει. Άντε πάλι, ‘έχετε τον πατέρα σας’, ‘τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας’. Ο πόνος του πατέρα μου δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δεν γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Για να τους ρωτήσετε”, δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα