Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Απολογούνται σήμερα οι δύο ανήλικοι

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Απολογούνται σήμερα οι δύο ανήλικοι
Μεταγωγή των ανηλίκων για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του 18χρονου στην Ευελπίδων INTIME NEWS

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες για την άγρια επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 18χρονου στην Ακρόπολη οι δύο 17χρονοι. Απολογούνται σήμερα στην Ανακρίτρια Ανηλίκων

Ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων θα απολογηθούν σήμερα οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 18χρονο Δημήτρη με σκοπό να τον ληστέψουν το βράδυ της Δευτέρας κοντά στην Ρωμαϊκή Αγορά κάτω από την Ακρόπολη.

Οι δύο ανήλικοι καλούνται να απολογηθούν για βαρύτατες κατηγορίες για το άγριο περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του 18χρονου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 18χρονο είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ και οι δύο βαρύνονται με το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η επίθεση σε βάρος του Δημήτρη έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην Πλάκα όπου ο 18χρονος μαζί με την παρέα του έκαναν βόλτα. Οι δύο ανήλικοι τους επιτέθηκαν για να τους πάρουν το τσαντάκι που είχε ο 18χρονος και τον μαχαίρωσαν στον τράχηλο και στην κοιλιακή χώρα.

Η υπόλοιπη παρέα ξεκίνησε να τους κυνηγά και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν ενώ ο συνεργός του συνελήφθη την επόμενη μέρα.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται μετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που είχε στη διάθεση της η Αστυνομία να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε τον 18χρονο, πράξη για την οποία ισχυρίστηκε πως έγινε κατά λάθος.

Ο ανήλικος φαίνεται πως υποστήριξε στους Αστυνομικούς ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι όχι για να προκαλέσει βλάβη στο θύμα, αλλά για να τον πιέσει και να τον φοβίσει ώστε ο Δημήτρης να του δώσει το τσαντάκι που κρατούσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα