My Style Rocks: Emilia στη Ρέινα – “Θα ντρεπόμουν να μπω έτσι σε αυτό το μαγαζί που πας”

My Style Rocks: Emilia στη Ρέινα – “Θα ντρεπόμουν να μπω έτσι σε αυτό το μαγαζί που πας”
My Style Rocks glomex

Νέες εντάσεις και καυγάδες στο πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Παρασκευής. Emilia και Ρέινα σε κόντρα δίχως προηγούμενο.

Το My Style Rocks επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, όμως ούτε από το επεισόδιο της Παρασκευής (20/01) έλειπαν οι εντάσεις και οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες για τις εμφανίσεις τους.

Οι νέες παίκτριες του show μόδας έχουν ξεκινήσει δυναμικά και όπως φαίνεται η μάχη για το καλύτερο στυλ είναι μεγάλη, με τις (χαμηλές) βαθμολογίες που ανταλλάζουν μεταξύ τους συχνά να προκαλούν έντονες συζητήσεις και τσακωμούς.

“Πρωταγωνίστριες” αυτή τη φορά η Ρέινα και η Emilia, οι οποίες… δεν ξεκίνησαν καλά, αφού και στα προηγούμενα επεισόδια ήρθαν σε σύγκρουση.

Αφορμή για τον νέο τους τσακωμό στάθηκε και πάλι το “1” με το οποίο βαθμολόγησε η Emilia τη Ρέινα, η οποία κατηγόρησε τη συμπαίκτριά της για στρατηγική και επίθεση επί προσωπικού, αναφερόμενη στον προηγούμενο καυγά τους για τις μάρκες και τη συζήτηση για το αν πρέπει να χρησιμοποιούν απομιμήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα