Φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού ανάμεσα στην Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας SPORT24 και παλαίμαχους της Εθνικής

Φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού ανάμεσα στην Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας SPORT24 και παλαίμαχους της Εθνικής
Μπασκέτα Eurokinissi Sports

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο "Ανδρέας Δασκαλάκης" διοργανώνεται αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ της "Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας" και των παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης” διοργανώνεται αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ της “Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας” και των παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης.

Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη του “Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας” ενός ιστορικού φιλανθρωπικού σωματείου που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Όπως γράφει το SPORT24, το “Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας” ιδρύθηκε το 1964 από τον αείμνηστο πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Πυρουνάκη για όλα τα παιδιά της πόλης, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά που οι οικογένειές τους είχαν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Στη δομή αυτή, τα παιδιά βρίσκουν συμπαράσταση στα προβλήματά τους αλλά παράλληλα μέσα από οργανωμένες παιδαγωγικές δραστηριότητες καλλιεργούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Σκοπός είναι να ωριμάσουν ως προσωπικότητες και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την “Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας Sport24”, το Δήμο Ελευσίνας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα