ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στο Δημόσιο – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων κατά της προσφυγής Βορίδη

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στο Δημόσιο – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων κατά της προσφυγής Βορίδη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου εκδικάζεται η προσφυγή Βορίδη κατά της απεργίας και της αποχής της ΑΔΕΔΥ από την αξιολόγηση, πραγματοποιούν σήμερα εργαζόμενοι στο Δημόσιο.

Στάσης εργασίας στο Δημόσιο στην Αττική πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα (3/4), η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολύνει τους εργαζόμενους, ώστε «να δώσουν μαζικά το “παρών” στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται ώρα 12:30 στα δικαστήρια, στην Ευελπίδων».

Η στάση εργασίας και η συγκέντρωση των εργαζομένων έρχεται ως απάντηση στην προσφυγή της κυβέρνησης και του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στα δικαστήρια, κατά της απόφασης Ομοσπονδιών του Δημοσίου για κήρυξη απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση, η οποία εκδικάζεται σήμερα στις 13:00, στο κτήριο 5 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Θα υπερασπιστούμε με όλες τις δυνάμεις το δικαίωμά μας στην απεργία, ενάντια στον Νόμο Χατζηδάκη που θέλει να το καταργήσει» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Με αφορμή την προσφυγή της κυβέρνησης και του Υπουργού Εσωτερικών στα δικαστήρια, κατά της απόφασης Ομοσπονδιών του Δημοσίου για κήρυξη απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση, η οποία εκδικάζεται σήμερα, Δευτέρα 3 του Απρίλη 2023, ώρα 13:00, στο κτήριο 5 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας στο Λεκανοπέδιο από τις 12:00 ως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται ώρα 12:30 στα δικαστήρια, στην Ευελπίδων.

Θα υπερασπιστούμε με όλες τις δυνάμεις το δικαίωμά μας στην απεργία, ενάντια στον Νόμο Χατζηδάκη που θέλει να το καταργήσει».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα