To Twitter “περιποιήθηκε” τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για τις γροθιές στη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ

To Twitter “περιποιήθηκε” τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για τις γροθιές στη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ
O Kόνορ ΜακΓκρέγκορ το παραέκανε σε event που αφορούσε προώθηση προϊόντος του AP

Βάσει του σεναρίου της προώθησης του αναλγητικού του σπρέι, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επρόκειτο να χτυπήσει τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ, Mπέρνι. "Αλλά το παραέκανε" εξήγησε ο άνθρωπος που φορά την στολή. Η ειλικρινής απορία του 'αφεντικού' του UFC, Ντέινα Ουάιτ.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι μεταξύ των συνηθισμένων μελών της λίστας με τους πιο πλούσιους αθλητές (όλων των σπορ) του πλανήτη.

Tο highlight του ήταν η εμφάνιση του στο Νο16 της λίστας του 2020, για δουλειά 40 δευτερολέπτων. Ήταν το διάστημα που χρειάστηκε για να βγάλει νοκ άουτ τον Ντόναλντ Σερόνε στον μόνο αγώνα που έδωσε σε εκείνο το έτος (του ξεσπάσματος της πανδημίας).

Στα 4 επεισόδια του ντοκιμαντέρ της ζωής του στο Netflix μπορείτε να δείτε ποιος πραγματικά είναι και τι θέλει από τη ζωή του.

Όπως και τη σχέση του με Ντέινα Ουάιτ, τον άνθρωπο που τον έκανε διάσημο και πλούσιο, με τον Ιρλανδό (που δεν έχει αγωνιστεί από το 2021, μετά κάταγμα στο οστό της κνήμης) να ανταποδίδει όταν εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστής και ‘μηχανή κοπής δολαρίων’ του UFC.

Εν πάση περιπτώσει, ο 34χρονος δεν έχει αποσυρθεί (οριστικά) ακόμα. Θέλει να επιτρέψει στο οκτάγωνο και θα το κάνει εναντίον του Μάικλ Τσάντλερ.

Έως τότε μεταξύ άλλων, προωθεί τα προϊόντα του.

Το τελευταίο είναι ένα σπρέι ανακούφισης από τον πόνο.

Το παρουσίασε στην τρίτη περίοδο του τέταρτου τελικού του ΝΒΑ, Χιτ-Νάγκετς.

Όταν εμφανίστηκε στο Kaseya Center γνώρισε την αποθέωση του κόσμου, πριν αρχίσουν τα γιουχαΐσματα.

Ο “Notorious” κλήθηκε στο παρκέ για να διαφημίσει το σπρέι, η μασκότ των Μαϊάμι Χιτ τον πλησίασε και δέχθηκε δυο γροθιές από τον πρωταθλητή του UFC -που ολοκλήρωσε ψεκάζοντας το θύμα του με το σπρέι του.

Ο άνθρωπος που φορά την στολή του Μπέρνι, της μασκότ των Χιτ, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Δήλωσε πως όλα έγιναν μεν, στο πλαίσιο της προώθησης του προϊόντος του ΜακΓκρέγκοραλλά το παραέκανε.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τις μασκότ που δέχονται να τις χτυπήσουν επαγγελματίες μαχητές”

Το αφεντικό του UFC, Ντέινα Ουάιτ δήλωσε ότι “εκείνοι που προσκάλεσαν τον Notorious στο γήπεδο και στο παρκέ, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Είδα τι έγινε και με τον Ντιοντάι Ουάλιντερ”, όταν τον κάλεσαν στο ESPN, το 2018.

“Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις μασκότ που συμφωνούν να δεχθούν γροθιές από επαγγελματίες μαχητές. Τι περιμένουν; Από τι είναι φτιαγμένες αυτές οι στολές; Εκτός και αν παραπέμπουν σε αυτά που φορούσαν οι Χρυσοί Ιππότες (έχουν μεταλλικά κράνη), δεν θα έλεγα πως είναι καλή ιδέα να προκαλούν επαγγελματίες να τους χτυπούν στο πρόσωπο. Δεν μου φαίνεται και η πιο έξυπνη ιδέα του κόσμου”.

Οι χρήστες του Twitter προφανώς και δεν άφησαν ασχολίαστο το ζήλο του ΜακΓκρέγκορ, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι “αυτή ήταν η πρώτη του νίκη σε 5 χρόνια”. Αναρτήθηκαν και αυτά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα