“Gladiator 2”: Ατύχημα στα γυρίσματα – Στο νοσοκομείο έξι άτομα

“Gladiator 2”: Ατύχημα στα γυρίσματα – Στο νοσοκομείο έξι άτομα
youtube/Paramount Pictures

Έξι μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής με κασκαντέρ.

Αρκετά μέλη του cast που γυρίζουν το sequel της ταινίας “Μονομάχος” στο Μαρόκο τραυματίστηκαν σε ατύχημα με κασκαντέρ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας Paramount Pictures δήλωσε ότι οι τραυματισμοί δεν ήταν απειλητικοί για τη ζωή τους και συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής με κασκαντέρ.

Τα μέλη του πληρώματος ήταν “όλα σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία”, ανέφερε η ανακοίνωση σύμφωνα με το BBC.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Sun ανέφερε ότι υπήρξε έκρηξη και έξι άτομα πήγαν στο νοσοκομείο.

“Ήταν τρομακτικό – μια τεράστια μπάλα φωτιάς πετάχτηκε προς τα πάνω και έπιασε αρκετά μέλη του πληρώματος στο διάβα της. Στα χρόνια που γυρίζω ταινίες δεν έχω ξαναδεί τόσο τρομακτικό ατύχημα”, δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

“Όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τους πιο χαμηλόβαθμους δρομείς μέχρι τα ονόματα των σταρ, έχουν συγκλονιστεί από αυτό”, πρόσθεσε.

Σε ανακοίνωσή του, εκπρόσωπος της Paramount Pictures δήλωσε: “Οι ομάδες ασφάλειας και ιατρικών υπηρεσιών βρέθηκαν στο σημείο και μπόρεσαν να δράσουν γρήγορα, ώστε οι τραυματίες να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Είναι όλοι σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία” πρόσθεσε.

Ανέφεραν ότι έχει “αυστηρές διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας σε όλες τις παραγωγές μας” και θα λάβει “όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις όσο θα συνεχίζουμε την παραγωγή”.

Σύμφωνα με το Variety, κανένα μέλος του καστ δεν τραυματίστηκε, αλλά έξι άτομα έλαβαν θεραπεία για εγκαύματα και τέσσερα παραμένουν στο νοσοκομείο.

Μετά την επιτυχία του 2000, ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, επιστρέφει πίσω από την κάμερα, με τον Ντέιβιντ Σκάρπα να υπογράφει το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ Πολ Μεσκαλ, ο Πέντρο Πασκάλ, ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και η Κόνι Νίλσεν.

Η πρώτη ταινία κέρδισε πέντε Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρωμαίο στρατηγό Μάξιμο Δέκιμο Μερίδιο μαζί με τον Χοακίν Φοίνιξ ως αυτοκράτορα Κόμμοδο.

Η ταινία, που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ακμής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, βλέπει τον Μάξιμο να ξεκινά ως ήρωας πολέμου πριν αναγκαστεί να γίνει μονομάχος.

Ο Μονομάχος έκανε 457 εκατομμύρια δολάρια στο box office και αναβίωσε το είδος του ιστορικού επικού δράματος, το οποίο είχε βγει από τη μόδα για δεκαετίες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα