Βαλαβανίδης: “Υπήρξε ηθοποιός που έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια συμπρωταγωνίστριάς του”

Βαλαβανίδης: “Υπήρξε ηθοποιός που έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια συμπρωταγωνίστριάς του”
Χρήστος Βαλαβανίδης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε τις καταγγελίες που βαραίνουν τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και τον Γιώργο Κιμούλη ενώ προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία.

Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής “Πρωινό” και αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης που βαραίνουν τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στον χώρο του θεάτρου συνολικά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος γιατί έγινε παραβατικός. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την αχαλίνωτη λίμπιντό του, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, δηλώνοντας ότι “Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην αυταρχική συμπεριφορά ορισμένων ηθοποιών που παρατηρείται στο θέατρο, τονίζοντας πως “έχει ζήσει το μπούλινγκ“. “Υπήρχαν παλαιότεροι συνάδελφοι οι οποίοι μας κυνηγούσαν, μας σνόμπαραν, δεν μας άφηναν να παίξουμε σωστά, μας διέβαλαν”, ανέφερε ενώ σχολίασε για τον Γιώργο Κιμούλη ότι “είχε κακή συμπεριφορά”.

“Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα