Survivor All Star: “Βόμβα” από Λιανό – “Έχουμε come back Στέλιου Χανταμπάκη”

Survivor All Star: “Βόμβα” από Λιανό – “Έχουμε come back Στέλιου Χανταμπάκη”
Στέλιος Χανταμπάκης PAPADAKIS PRESS

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor All Star προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, "προδίδοντας" τη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη. Ποιο άλλο όνομα επιβεβαίωσε.

Αποκαλύψεις για το Survivor All Star έκανε ο Γιώργος Λιανός, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο κανάλι του Fipster (Φίλιππου Ιωάννου) στο Youtube.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, απάντησε σε ερώτηση του youtuber για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν έχουν αναφερθεί σε κανένα δημοσίευμα μέχρι στιγμής, λέγοντας:

“Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ”.

Στη συνέχεια, ο Fipster του έδειξε διάφορες φωτογραφίες παικτών και του ζήτησε να πει το πρώτο πράγμα που σκέφτεται, με τον Γιώργο Λιανό να επιβεβαιώνει, στην ουσία, το όνομα ενός πολύ δυνατού παίκτη, που δεν γνωρίζαμε αν θα συμμετάσχει ή όχι στο φετινό Survivor.

Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, για τον οποίον ο παρουσιαστής είπε: “Το come back!”. “Χωρίς να επιβεβαιώνω την συμμετοχή του, είναι μεγάλη ευκαιρία για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο”, συμπλήρωσε, προσπαθώντας να “σώσει” το spoiler του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε και τη συμμετοχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αφού στη δική της φωτογραφία απάντησε: “Ωχ, μάνα μου, τι μας περιμένει φέτος”. Λίγες μέρες πριν, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο είναι ζευγάρι, αν και οι τελευταίες φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο 02:50 το σημείο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα