Κατερίνα Καινούργιου: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε τραγούδι για τη γιορτή της και το cringe πήγε αλλού

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε τραγούδι για τη γιορτή της και το cringe πήγε αλλού
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου ανήμερα της ονομαστικής της εορτής καθώς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε και τραγούδησε για εκείνη ένα τραγούδι αφιερωμένο αποκλειστικά για εκείνη.

Μια γλυκιά παρουσία, μια ξανθιά οπτασία, μια γυναίκα με πάθος, δίχως φόβο και λάθος. Μια περσόνα που λάμπει, μια γυναίκα διαμάντι, μια γοργόνα με νάζι, είναι η ΚατΚεν γιορτάζει“.

Με αυτή τη στροφή ξεκινάει το τραγούδι που έγραψε αποκλειστικά για την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την ονομαστική της εορτή σήμερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την παρουσιάστρια απαστράπτουσα και πιο εντυπωσιακή από ποτέ να γιορτάζει στο πλατό της εκπομπής της και να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Την παράσταση ωστόσο “έκλεψε” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος με τη συνοδεία πιάνου τραγούδησε μία “τσίζι” μπαλάντα για την Κατερίνα Καινούργιου, με το ρεφρέν του τραγουδιού να αναφέρει πως η ίδια θα βρει την αγάπη και τον πρίγκιπά της, ενώ θα γίνει “η πιο γλυκιά μαμά“.

Φανερά φορτισμένη και χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της, η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για την ευγενική χειρονομία του, και με αφορμή τη δική τους σχέση ανέφερε πως και εκείνη θα ήθελε έναν σύντροφο ζωής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα