Survivor: Ρεσιτάλ ερμηνείας στο καραόκε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ρεσιτάλ ερμηνείας στο καραόκε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
glomex/ΣΚΑΙ

Πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα μετά από μεγάλη μάχη των δύο ομάδων του Survivor All Star για την ασυλία. Γέλια και τραγούδια "μοίρασε" το έπαθλο.

Γεμάτο ανατροπές επέστρεψε το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής (11/6) με τους παίκτες των δύο ομάδων να διεκδικούν με νύχια και με δόντια την πολυπόθητη ασυλία.

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας αλλά και για να απολαύσουν το εντυπωσιακό έπαθλο που περίμενε τους νικητές.

Survivor: Οι νικητές στον αγώνα ασυλίας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, κατέληξε με την μπλε ομάδα νικήτρια, σε μια σκληρή μάχη σώμα με σώμα.

Οι παίκτες των Μαχητών πανηγύρισαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καθώς η νίκη αυτή ήρθε μετά από αρκετές ήττες και μεταξύ άλλων κατάφεραν να απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο, με το καραόκε να “κλέβει” τις εντυπώσεις κατά τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα