The Chase: Σαρωτικός τελικός, χαμός στο Twitter για τον Χρήστο – “Μάδησαν το Γεράκι”

The Chase: Σαρωτικός τελικός, χαμός στο Twitter για τον Χρήστο – “Μάδησαν το Γεράκι”
Το Γεράκι του The Chase Instagram@dimakispan

"Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ" είπε το "Γεράκι" για τον παίκτη που απάντησε σωστά σε πλήθος ερωτήσεων του "The Chase", κερδίζοντας στον τελικό.

Με ένα συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το “The Chase” στο MEGA το απόγευμα της Τρίτης (04/04), με τους παίκτες να σαρώνουν στον τελικό, να κερδίζουν και να αποθεώνονται στο Twitter.

Οι τρεις παίκτες που πήγαν στον τελικό, έναν από τους καλύτερους που έχουμε δει στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, βρήκαν στην αρχή 15 σωστές απαντήσεις και ήρθαν αντιμέτωποι με το “Γεράκι”.

Από την ομάδα, ξεχώρισε ο Χρήστος. Οι χρήστες του Twitter “χειροκρότησαν” τον παίκτη, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός, με αρκετούς να αναφέρουν πως θα έπρεπε να γίνει ο επόμενος Chaser. Μάλιστα, κάποιοι θυμήθηκαν πως τον έχουν δει ξανά σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων.

Το “Γεράκι” απάντησε λάθος σε αρκετές ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους παίκτες, και κυρίως τον Χρήστο, οι οποίοι “έκλεισαν” το παιχνίδι με 18σωστές απαντήσεις και 8.400 ευρώ.

“Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ”, είπε στο τέλος το “Γεράκι”, με την Μαρία Μπεκατώρου να συμπληρώνει “υποκλινόμαστε”.

The Chase: Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα