Γιάννης Δρακόπουλος: Η φοβία για τους καρχαρίες και η ανάμνηση ως παπαδοπαίδι που δεν ξεχνά

Γιάννης Δρακόπουλος: Η φοβία για τους καρχαρίες και η ανάμνηση ως παπαδοπαίδι που δεν ξεχνά
Γιάννης Δρακόπουλος glomex

Ιστορίες από τα παλιά αλλά και τη μεγάλη του φοβία όταν κολυμπάει στις ελληνικές θάλασσες μοιράστηκε ο ηθοποιός Γιάννης Δρακόπουλος.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ και πέρα από τα επαγγελματικά του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μία περιοδεία με τη θεατρική παράσταση “Μέχρι τελικής πτώσεωςμοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και αναφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη φοβία που έχει με τους καρχαρίε, μία φοβία που όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν ξέρει πώς απέκτησε.

“Είναι κάτι που από τότε που με θυμάμαι το είχα. Δεν κολυμπάω σε βαθιά νερά, πρέπει να βλέπω τι υπάρχει από κάτω και αν δεν βλέπω τι υπάρχει δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει αν έχει για παράδειγμα πολλά φύκια και είναι σκοτεινά. Μπαίνω όμως στο νερό, αρκεί να βλέπω, ότι κάτω έχει άμμο”, είπε αρχικά ο ηθοποιός για την καρχαριοφοβία του, ενώ όταν η Τζένη Μελιτά σχολίασε πως στις ελληνικές θάλασσες δεν υπάρχουν καρχαρίες, ο ίδιος δήλωσε πως “κάνεις λάθος. Έχουμε όλα τα κητώδη στις ελληνικές θάλασσες γιατί είναι βαθιές. Όπως υπάρχουν δελφίνια, υπάρχουν και καρχαρίες, υπάρχουν και φάλαινες στις ελληνικές θάλασσες“.

Στο ίδιο κλίμα, ο ηθοποιός θυμήθηκε πως όταν ήταν μικρός ήταν παπαδοπαίδι και εκμυστηρεύτηκε πως μία από τις αγαπημένες του δουλειές ήταν όταν ο παπάς τον έβαζε να φτιάξει τα καρβουνάκια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ίδιος μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας σχολιάζοντας πως είναι αυστηρός με τα παιδιά του αλλά, όπως είπε, “εκεί που θεωρώ εγώ ότι πρέπει”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα