Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοείτο

Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοείτο
rodiaki.gr

Περιπατητής εντόπισε σε βουνό στα Μάσσαρη τη 44χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί απ τις αρχές της εβδομάδας στη Ρόδο. Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ η γυναίκα.

Τέλος έλαβε το θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα (16/01), σημάνοντας συναγερμό στις αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01), έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της και ενώ οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη και ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokrati.gr, η γυναίκα έδειχνε χαμένη και εξαντλημένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδωσε το όνομα της στον περιπατητή και εκείνος ενημέρωσε τρίτους και εκείνοι την ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν αμέσως στο σημείο.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά ημεδαπό στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φώτο με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το μυστήριο με το αυτοκίνητό της

Την Τρίτη, μία ημέρα αφότου εξαφανίστηκε η 44χρονη, βρέθηκε το αυτοκίνητό της ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο της Μαλώνας στην περιοχή Νιόγλια που οδηγεί σε μοναστήρι, με τις αρχές να εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, όπως επίσης και δαχτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από το αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Αρχαγγέλου επεξεργάστηκαν βίντεο από κυκλώματα παρακολούθησης καμερών στην ευρύτερη περιοχή του Αρχαγγέλου και της Μαλώνας και διαπίστωσαν ότι η 44χρονη εισήλθε περί ώραν 01.20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Το όχημα της 44χρονης που αγνοείται στη Ρόδο Rodiaki

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα. Οπως αποκάλυψε χθες το dimokratiki.gr, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο της 44χρονης που αγνοείται στη Ρόδο Rodiaki

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή Νιόγλια, όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Το χρονικό

Η έγγαμη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού χαρακτηρίζεται από τους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους της, ως άτομο χαμηλών τόνων, βαθιά θρησκευόμενη, που στο παρελθόν μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια.

Η 44χρονη μητέρα, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Έφυγε από την οικία της με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της τη Δευτέρα (16/01). Έφερε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο και μια χρεωστική κάρτα.

Την 13.20 ώρα της Δευτέρας επισκέφθηκε το μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο κι εκεί φέρεται να εθεάθη από την σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά.

Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα