Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες – Κουρεύονται και πλένονται για το αποψινό πάρτι της Ένωσης

Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες – Κουρεύονται και πλένονται για το αποψινό πάρτι της Ένωσης
Survivor All Star skai tv

Οι παίκτες του Survivor All Star κάνουν μπάνιο, κουρεύονται, στολίζονται και αναχωρούν για το πάρτι της Ένωσης. Δείτε το trailer.

Ένα εντελώς διαφορετικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής (23/4) στον ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι παίκτες πλένονται, στολίζονται και ανανεώνονται για το πολυαναμενόμενο πάρτι Ένωσης των δύο ομάδων.

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες δύσκολων συνθηκών επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο για τους περισσότερους παίκτες του Survivor, έφτασε η ώρα για χαλάρωση, διασκέδαση και χορό.

Οι παίκτες φαίνεται να απολαμβάνουν τις ξέγνοιαστες στιγμές, πριν την Ένωση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει και πάλι τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Survivor Spoiler: Όσα ξέρουμε για το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης, που θα δούμε την Κυριακή (23/4), σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς το παιχνίδι σκληραίνει και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θα περάσουν ανέμελες στιγμές, ενώ θα τραγουδήσουν τα κομμάτια που έχουν ήδη επιλέξει ως τα αγαπημένα τους.

Ο Στέλιος Ρόκκος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αναλαμβάνοντας να διασκεδάσει τους παίκτες στο πάρτι.

Σημειώνεται ότι, μετά την Ένωση, οι Μπλε θα αφήσουν την παραλία τους και θα πρέπει και να στριμωχτούν στην ίδια καλύβα με τους Κόκκινους.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (23/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα