Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: “Ο κ. Τσίπρας στρώνει χαλί από τώρα για την εκλογική του ήττα”

Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: “Ο κ. Τσίπρας στρώνει χαλί από τώρα για την εκλογική του ήττα”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ρέθυμνο ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡα25 εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται συνεχίζοντας την εκλογική περιοδεία στην Κρήτη.

Την εκλογική του περιοδεία στην Κρήτη συνεχίζει και σήμερα, Κυριακή (23/4), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μετά τα Χανιά επισκέφτηκε το Ρέθυμνο.

Κατά την ομιλία του στους πολίτες της περιοχής, εξαπέλυσε νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25, κάνοντας λόγο για “εκλογική ήττα”.

“Ο κ. Τσίπρας στρώνει χαλί από τώρα για την εκλογική του ήττα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες, να ξεκινήσει την προεκλογική περίοδο με ένα «μαύρο» Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια καμπάνια γκρίζουδιεμήνυσε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε “θα θυμίζουμε την διακυβέρνηση Τσίπρα και τι έγινε το Α’ εξάμηνο του 2015 πάντα με ευπρέπεια και βάσει πραγματικών γεγονότων”.

Ο πρωθυπουργός επέμεινε στον κίνδυνο του σχηματισμού μίας κυβέρνησης των ηττημένων της κάλπης της 21ης Μαΐου λέγοντας χαρακτηριστικά “αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του ο κ. Τσίπρας ως κυβέρνηση ηττημένων προϋποθέτει μία σύμπραξη και με το ΠΑΣΟΚ με το ΜέΡΑ25. Είναι το ίδιο ΜέΡΑ25 το οποίο μας λέει δεν πειράζει και να κλείσουν οι τράπεζες και τώρα ανακαλύπτει διάφορα άλλα συστήματα πληρωμών, τα οποία τα αποκαλεί “Δήμητρα” αντί για ευρώ θα πληρωνόμαστε με “Δήμητρες” δεν ξέρω πώς το φαντάζονται”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα