Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα έγκλημα συγκλονίζει το χωριό – Χάος με το αποτέλεσμα του τεστ DNA

Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα έγκλημα συγκλονίζει το χωριό – Χάος με το αποτέλεσμα του τεστ DNA
Γη της Ελιάς mega tv

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Η Μαργαρίτα μαθαίνει από την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί. Η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω να μην αποκαλύψει σε κανέναν το αποτέλεσμα του τεστ DNA.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος σοκάρεται, ακούγοντας στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Γη της Ελιάς Spoiler: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (14/12)

Η Δήμητρα με τον Κίμωνα ζουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί.

Η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω να μην αποκαλύψει σε κανέναν το αποτέλεσμα του τεστ DNA. O Στάθης με την Ιουλία συναντιούνται σε ερημικές τοποθεσίες περιμένοντας να περάσουν οι εκλογές για να ανακοινώσουν σε όλους ότι είναι μαζί.

Η Αθηνά πηγαίνει στην ταβέρνα με τη Μαργαρίτα και τον Εισαγγελέα. Η έξοδός τους γίνεται γνωστή και τα κουτσομπολιά φουντώνουν. Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή του κινεί υποψίες…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα