Καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις – Πώς θα είναι τα Θεοφάνεια

Καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις – Πώς θα είναι τα Θεοφάνεια
Καιρός ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Διατηρείται σχεδόν αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες. Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Το Σαββατοκύριακο λίγες βροχές δυτικά, νότια και ανατολικό Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη και τοπικά στα νοτιοανατολικά τα 5 με 6 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα δυτικά και νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και κατά τόπους τους 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα φθάσει τους 12 με 15 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 05-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση κα εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-01-2023 (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα