Survivor All Star: Προβληματισμένος ο Βασάλος για την Βαλαβάνη – “Έπεσα από τα σύννεφα”

Survivor All Star: Προβληματισμένος ο Βασάλος για την Βαλαβάνη – “Έπεσα από τα σύννεφα”
Glomex

Ο Κωσνταντίνος Βασάλος σχολίασε την αποχώρησή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star, τονίζοντας πως είναι προβληματισμένος και στεναχωρημένος.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (22/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές αλλά και εντάσεις.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star οι Μαχητές και οι Διάσημοι κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους για το νέο αγώνισμα, ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με την επόμενη ημέρα από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Φυσικά, ο Κωσνταντίνος Βασάλος δεν άφησε ασχολίαστη την «απώλεια», ενώ μιλώντας για την αποχώρησή της δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

“Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά, τι να έκανε. Είναι ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει ποτέ και δεν θα σε ζημιώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος αλλά έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα“, είπε αρχικά ο ίδιος.

“Ο μοναδικός λόγος που ήρθα φέτος είναι για να πάρω το τρόπαιο. Α έρθει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς. Της το έχω μεταφέρει, το ξέρει και η ίδια οπότε στην ουσία μου το υπενθύμισε φεύγοντας να το σηκώσω. Ο στόχος είναι ένας και, εφόσον αποχώρησε και η Ευρυδίκη, έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου. Τίποτα άλλο” τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα